Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många som lever ihop men ändå känner sig så ensamma.


ENSAM

Hon känner sig så ensam
ensam i sin tvåsamhet

Hon känner sig fängslad
trots att hon är fri
Hon ser tillbaka på livet
alla åren som bara gått förbi

När hon betraktar de andra
önskar hon bara en sak
Att hennes egen relation
inte var som ett hus utan sitt tak




Fri vers av Inspocouplesweden
Läst 77 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-10 11:29



Bookmark and Share


  Stisse
En gripande text om hur svårt det är att nå fram till det djupa och sanna i en relation.

2019-03-15

  Quasimodo
Stark i här i känslan i att vara fängslad i sin frihet och relationen utan tak.
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Inspocouplesweden
Inspocouplesweden