Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isdrottningen


Bygg dig ett hus
fullt av drömmar
fullt av verkligheter
tänd ljuset innan frosten faller
fånga frostens rosor i ett nät
av drömmar och minnen
Ondskan bor i det gråa ögat
Mäterskan gör vad som helst
för att få sin vilja igenom
Sorgen är en gata stenlagd med våra tårar
storm ryker över slagfältet

Det haglade froststjärnor i natt
isdrottningen lever
av själarnas drömmar



*


(o)FÖRÄNDERLIGT
sju år yngre jämnårig
en gång frälst inte längre

JOSEFINE - LITE HIMMEL LITE HELVETE
i magen. pupporna sprack. fjärilarna
och inom sinom tid, visst var du hålen i
skorna och snöret som höll allt samman....
Det var inte ögonen utan håret, korpsvart
och helt i linje med ditt röriga innersta....
det var ditt temperament - värre än klimat
förändringar, värre än...
Men din drift mrs Hyde, hur tänkte du,
tänkte du...känner jag dig och hur
deprimerad var du inte, handlingarna
som missiler, de slår fortfarande ner..

Blurp

*

" det sägs du gått över och igen
du är den instängda björnen i de djupa skogarna
barndomen hänger som tunga medaljer
runt din hals. Att vilja bli älskad, flickan är du
även om du står och kissar
vad är det som gör att du beter dig som
en nomad? "

Mrs Hyde




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2019-03-10 12:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
har funnit min inspiration fighting spirit
att vara tyst bakom en mur ger ingenting annat sur eftersmak i min mun
2022-10-04

  morgonstjärna VIP
en reinkarnation, ah så känns det även för mig
2019-03-10

    ej medlem längre
du skriver om mig, flera gånger tidigare, i någon form
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP