Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

ibland drömmer jag
att jag är tillsammans
med nåt av mina ex igen
vad skönt det är att vakna




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-10 14:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I bland drömmer jag om
någon av mina tidigaste
kärester och tycker det var
tråkigt att vakna

2019-03-10

  annapoem
Hahahah
2019-03-10

  AKT VIP
Bara du vaknar på rätt ställe när du väl vaknar.
2019-03-10

  Språk, hjärna!
;)
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP