Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gryning

 

En rysning går mot själens rygg
molnen hänger grå och tunga
dagen andas i korta andetag
sin svaga lunga

mot glasets blanka rymd
lyser solen av molnen skymd
och trasten sjunger sin svaga gråt
men så bryter ljuset fram
hälsningar från en  annan ort
når min dystra port
och molnkuddarna blir ljusa
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-10 15:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När ljuset bryter fram så glömmer man allt det gråa...skönt...
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP