Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEFRIAD FRÅN SÅ MYCKET

Jag är befriad från så mycket

Det som passerat obemärkt

Pilar som alltid missar målet

Sådant som varit öronmärkt

Ja, jag har rensat, jag har sovrat

och varit mycket selektiv

Jag är befriad från så mycket

så därför är jag full av liv

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-03-10 15:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att kunna rensa bort
det är stort
det kan inte alla
fötterna blir kalla
av alla måsten
det gäller att stå pall i blåsten


2019-03-10

  AKT VIP
Tack! Det låter hoppfullt!
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP