Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid - Haiku

 

 

vårkänslor varma

sprider glädje och gemyt

efterlängtad tid




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-10 16:40



Bookmark and Share


  Per Drysén
Minus åtta i morse
2019-03-11

  Bodingen VIP
Kl. 21:27 den 10/3 2019, - 6,1 och snöfall...
2019-03-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin vårhaiku!
2019-03-10

  BenGust VIP
Ny tid på g men inte än.
Drivbildning och snö i dagar två.

"Gemyt" ger ett storstilat intryck.

2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP