Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Strange world"av Sten Wiking


ATT ÖPPNA ELLER STÄNGA

Den som hårdnackat bestämt sig
i förväg för någonting,
gör sig därmed oemottaglig
för nya rön och intryck,
vilket knappast är utvecklande.

Att istället bejaka det nya
kan medföra att världen utvidgas
istället för att låsa in sig i sin
egen lilla värld.

Vi är alla bara idioter som försöker
bibehålla förståndet i en till synes
obegriplig och galen värld.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2019-03-10 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP