Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-06-29 kl 09:27


Tunnelseende


Under natten hade den sjunde ryttaren rullat fram en tanks
vars kanonrör placerades framför musens bo,
så det släckte både dagen och nattens stjärnor
Med handen mot sitt hjärta vilade musen i sitt bo

Aldrig hade havets lunga hävt sig i så djupa andetag
aldrig hade väl natten varit så täckt av stjärnor som då,
när musen varken såg dagen eller natten




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2019-03-10 17:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi lär oss hela tiden av vad som händer inte bara vårt eget jag.
2022-02-24

  morgonstjärna VIP
insåg tunnelseende ändå var perfekt
titel på denna.
känslan var då, tja även nu.
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP