Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

 

 

barnbarn på välkommet besök idag

det kan man kalla fint besök en söndag

 

det skulle lekas hela tiden

det är ju så med liten

 

flicka yster och som virvlande vårvind

röda rosor hon har på sin kind

 

våfflor med grädde och sylt beställdes

under ätandet inga ord fälldes

 

sedan lek en stund igen

till det var dags att åka hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-10 17:59



Bookmark and Share


  Fulbergarn
härligt :)
2019-03-11

  Bodingen VIP
Men det konstiga är att det är lättare att handskas med barnbarn än med barnen
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP