Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Sten Wiking/foto


SANNINGSPORTALEN

Sanningen är en oomkullrunkelig sanning.

Sanningen är en apa som utsätts för medicinsk forskning.

Sanningen är hemlösa och ensamstående barn som försöker överleva på Calcuttas gator.

Sanningen är en alkoholist som lyckats supa ihjäl sig.

Sanningen är en käftsmäll,för den lögnaktiga.

Sanningen kan vara en spya,lagd på en gata.

Sanningen kan vara den att hon aldrig varit otrogen,och aldrig kommer vara det.

Sanningen kan vara en romans i Paris
eller en fylla i Berlin.

Sanningen är en åklagare,domare och bödel.

Sanningen är en råtta på flykt undan katten.

Sanningen är att den som har mer pengar än den andre,är mer värd.

Sanningen är den att naturen är orättvist fördelad.

Sanningen är sådan att den inte låter sig bedras.

Sanningen är den att den har ingen nåd.

Sanningen är helt enkelt den att det finns fler sanningar än vi orkar veta.

Sanningen är den att det finns lika många sanningar som stjärnorna i universum,

så fördjupa dig inte för mycket i sanningen,för då kanske du sugs in i ett svart hål.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2019-03-10 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP