Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig triangulering


natten positionerar sig

mellan ömhetssvall

och känslokyla

mellan

det självlysande och

det dunkel-isiga


så låt ropen inte

självdö

när du vänder

dig om

och rör dig över

markens alla tvivel




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-10 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka metafysiska och drömlika rader om allt som gömmer sig i natten, som en ständig bakgrund i människans tillvaro.
2019-03-12

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att läsa och begrunda!
Tack för den.
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP