Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildregn

Sitter fågelkrupen, frusen, gärdsgårdsklättrad
natten trampar över taken, husen bågnar
himlen tjuter, kastar fåglar
vålnader över dikesfälten
och barnen med facklorna, deras skrämda ögon
när kajflocken sänker sig över dem
ett tyst regn av fjädrar




Fri vers av Grävling
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-10 20:33



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Vissa saker rår vi inte över...bara ser och hukar inför...
Utsökt poesi!

2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling