Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metatanka10mar19

Orden tar hand om

tankan och ger den fötter

så den kan ta

sig över bron till andras 

inre världar och minnen.




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-10 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP