Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helg utan att träffa min kärlek


Utan dig

Din kropp
Din andning
Din hud
Jag saknar den
Jag saknar dig

En helg utan dig
Är som en blomma utan vatten

Ska det vara så här?
Varför?
Jag kan inte acceptera att du väljer bort mig så här
Livet saknar mening
Livet blir en tomrum
Helt utan liv




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-10 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP