Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina ordspråkslimerickar i repris nu när björnar börjar väckas ur sina iden t.ex. av förbipasserande snöskotrar.


Väck ej den björn som sover

En stor björn vid den vackra sjön i Kall

väcktes av en väldig avgasknall

for upp ur idet

röt vilt från videt

en skoterförares saga var all.




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-10 22:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Av detta kan vi lära
att björnen vill sova i lugn och ro
och inte komma för nära
när den ligger i sitt bo!
2019-03-11

  Gunnel Eriksson VIP
Sedelärande historia, som
borde komma fler till del.

2019-03-11

  walborg
Allvarsord av doktorn
2019-03-11

  lodjuret/seglare VIP
Fint skrivet naturens väsen, så skall den ses pjäsen, annars likt hundar nog vila, med en känsla för ila, som maskiner vilka spela högre än Marseljäsen...
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick