Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny vår

En ny vår ska komma
Gör dig redo för förändring

En helt nyutsprungen årstid
att omfamna

Med dagar fyllda av liv
och ny kraft

Dagar att odla
Sätta fröer och plantor
Trädgårdsdagar

En ny vår ska komma
med hästhovsdiken
och fyllda balkonglådor




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-11 07:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förstärker min vårlängtan!
2019-03-11

  Viksten
Livsbejakande
Tack för fin dikt
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP