Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min oro när du inte ringer. Trodde det berodde på omtanke om dig. Men det beror på oro att förlora dig


Jag erkänner

Jag erkänner
Jag tror inte du älskar mig
Jag tror du egentligen inte vill vara med mig

Jag erkänner

När du inte skickar sms

Jag har försökt intala mig
Jag har försökt rycka på axlarna
Men oron försvinner inte

Jag ska glo på den känslan tills den försvinner

En svart katt
Jo det är en svart katt
Jag gillar inte svarta katter
Men den är svart

Så ska jag tänka när min oro dyker upp
Jag gillar inte oro
Men det är orolig jag är

Om jag blir arg på oron
Om jag skäms över oron
Om jag blir fixerad
Ja då får den mat

Jo jag är orolig
Men det brukar gå över




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-11 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP