Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2019 03 31

Fast kristendomen ska vara kärlekens religion använder alltför många troende ordet hatar flitigt. Poesin kan kanske ta över religionens roll som syskonskapare.

Är det möjligt att skriva dikter som andas kärlek?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-31 07:57



Bookmark and Share


  danne //
Vi kan alltid försöka nå dit, så länge våra ben orkar kämpa på.
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP