Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELSKÅDNING - tanka

På öppet vatten

sjöfåglars första besök

storskrak flockfiskar

hägern väntar orörlig 

änder dyker mot botten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-03-12 17:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är så härligt nu när man börjar höra fåglarna igen...fin tanka...
2019-03-17

  Fulbergarn
Hörde änder kvacka första gången i år, valpen skällde ut den och det droppade från träden men visuellt är det ännu vitt överallt,

säkra vårtecken
2019-03-14

  Rise Little One
Vilken härlig stund mitt i naturen!
2019-03-13

  Niliboy
Härliga vår, brukar gå på stigen vid vår älv här å titta på fåglarna, mest olika änder. Å de ger ro åt själen!
2019-03-13

  Marita Ohlquist VIP
En härlig bild att beskåda, nu i islossningens tid!
2019-03-13

  M.Eta
Fin tanka om fåglar! Har alltid gillat fåglar av alla slag, tänk vad tyst det skulle vara i naturen om inte de fans.
2019-03-13

  Birk Andersson
sparvar och hökar
bland
fågelskådarna
2019-03-12

  Feliaxel VIP
Fint om våra fåglar
2019-03-12

  ULJO
Gillar fåglar.
2019-03-12

  Poeten Salvador VIP
Filmisk
2019-03-12

  AiA Maria den fria
Vackert beskrivet ”ögonblick”

Tack!
2019-03-12

  Öknens Ros VIP
Fågelskådning ett givande nöje.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP