Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en slav för musiken

För så fort jag får höra några sköna takter blir jag alltid
lika lätt på foten, då jag börjar att dansa
Ja, jag börjar alltid att dansa åt den sköna akustiken
och då spelar det ingen roll vart jag än är
För så fort jag får höra några sköna toner blir jag alltid
lika glad och kär, då jag dansar åt vänster och höger
Och sen när jag verkligen har kommit igång, så dansar
jag överallt där jag behöver
På bord och stolar och så
Men det är inte så konstigt ändå, för så fort jag får höra
en skön låt så kan jag inte låta bli att känna
hur mitt hjärta blöder
Blöder för musiken med den sköna akustiken i
Så när tonerna bara flyter fram i min själ, så känner jag
mig både lycklig och fri
För vilken underbar melodi…

Jag är en slav för musiken!

Ken Cassel
11/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-11 13:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Musik påverkar oss alltid på ett eller annat sätt...fint...
2019-03-17

    ej medlem längre
jag föredrar pulsen. en gång på berns började hjärtat att pulsera till basen. då tänkte jag att ska jag dö eller dansa. men jag valde dansen. sen pulserade hela kroppen.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel