Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris


Tuttar har jag ju redan skrivit så mycket om

Så nu är det stjärtarnas och rumpornas tur
att få sig en liten omgång
Lite smisk på stjärten
En beröring, en smekning, en förförning
Känslor som håller en uppe på benen
Känslor som håller i sig länge
För röd blir stjärten i alla fall
Röd och grann

Det finns tjocka och det finns smala rumpor
Det finns päronformade och äppelformade
Det finns olika sorters rumpor när man får se dem
helt nakna
Så vänd dig om och titta efter, så får du själv se
Om du tycker om det som du ser, vill du nog alltid
titta efter lite mer
En stjärt som vickar medan en annan rumpa
håller på och ler utan att slokna

Tuttar har jag ju redan skrivit så mycket om
Så nu är det stjärtarnas och rumpornas tur
För titta där
Kan du se
Där kan jag se en stjärt till rumpa som står på lur...

Ken Cassel
11/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-11 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel