Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som finns kvar är is och sjöar

Du dricker luften som en drunknande
häller himlen över ansiktet
asparnas myllrande stammar i slänten
där du ristar ditt namn under barken
och fäster den åter
brandgul sav längs dina kinder
när du släpper taget saknas en av dina händer, sedan armen
sedan hjärtat där huggormen sitter, och yxans egg




Fri vers av Grävling
Läst 285 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-03-11 15:48



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
Älskar som sagt ditt bildspråk. Såhär;

Det låter mig som läsare göra vad jag vill med det. Jag tillåts lägga ner mig själv under varje ord.
2019-03-11

  Nanna X
Naturen är livsfarlig
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling