Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, så bakom datorn är jag inte. ;)


Chip chip!

 

 

går på kurs i data

gud vad de får tjata!

 

jag inget fattar

när det pratas om appar

 

så krångligt allting är

vad gör jag egentligen här?

 

swish och Mobil ID o Gud vet va'

jag trycker på alla knapparna

 

å swish vad det händer saker!

det är som den värsta massaker

 

läraren suckar länge och väl

jag tänker nu blir det gräl

 

börjar om från början igen

det var då attans sjuttsingen

 

nu ska det väl ändå fungera

annars jag får abdikera

 

spott i näven tvi tvi!

annars jag börjar med origami

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-11 17:56



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tänker att även ”Swish”har sitt slut
...då kan det vara ”rätt” att ha mer bakom sin ”panna”..:)

Tack!
2019-03-12

  MALVAA VIP
Lycka till ;)
2019-03-12

  Bodingen VIP
På nittiotalet lyckades en släkting trycka in en diskett i fläktgallret på en datakurs, allt går, bara man vill he
2019-03-12

  Kungskobran VIP
Min strulande datorn är motig
den gör mig tokig
Nu slänger jag den ut
för att få slut.
Krasch bom och brak
den hamnade på ett tak
gick i tusen bitar
Njöt i fulla drag
med utsökt välbehag


2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP