Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2019 05 05

Vi vill bilda allianser och söker en lämplig partner att putsa. Men först har vi kontrollerat deras status för att kunna stiga i hierarkin.

Statusen bestäms av en persons position och kompetens. De båda sakerna kan ha olika värde.

Vi söker status, men den värderas personligt. I vissa kretsar räknar vi utövande av kultur som stort och viktigt.

Finns det något gemensamt värde för poeter?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-05-05 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP