Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog

 


- Vem gillar du mest att umgås med?
- Mej.
- Dej själv?
- Ja det finns bara en mej själv.
- Tycker du inte om att va med någon annan?...
- Du menar dom andra, dom som inte är som jag?
- Ja...
- Det är bara jag och Gud som exakt förstår hur jag menar.
- Gillar du inte folk?
- En och annan jo.
- Var är dom då?
- Hur så?
- Är det inte väldigt hårt och trist att va så jävla ensam som du är?
- Känner mej inte ensam. Downs syndrom-folk är sköna.
- Vad tycker du om mej?
- Vad tycker du själv?
- Omvärlden försöker knulla upp mej hela tiden.
- Knulla tillbaka då.
- Hur då?...
- Skaffa dej en blick och en svada som skrämmer skiten ur dom.
- Gör du så?
- Jag behöver inte göra så mycket längre.
- Det är en del riktiga slemmiga apor som jobbar på NA...
- Ja den tidningen nedlåter jag mej inte att torka mej i röven med.
- Jag funderar på att byta bana, kanske bli Psykoterapeut.
- Gå på magkänslan, jag ser en fin gnista i dina vackra ögon.
- Du är rolig du...
- Jag har hittat mina dimensioner, jag vägrar göra mej mindre än vad jag är helt enkelt. Det här Samhället är hjärntvätt och sömn.
- Jag minns när jag och mina polare dansade loss till Devo och B-52s på festerna i min ungdom... Vilket helvetes drag det var,
50 pers i en liten 2:a... kaos, störningsjour, slagsmål och spyor... Men man kände att man verkligen levde i alla fall, livet lekte.
- Ja men då drar vi på det nu och dansar skiten ur oss, behöver du alkohol så finns det, obegränsat. Jag är absolutist numera. Så knackar jag på hos Pelle och Melinda inunder, dom har Downs syndrom, men Jesus vilka underbara Partymänniskor! 

- OK..

********************************************************************************
The B-52s - https://www.youtube.com/watch?v=ZtMfKmaf5g0

Devo - https://www.youtube.com/watch?v=d43gKl9xIME

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-11 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP