Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där resan

Minns du den där långa resan utan ord?
Den resan som ännu pågår.
Resan i tystnaden.
Allt som inte sades, som ännu inte sägs.

I min tystnad finns du, i mina mellanrum finns du.
I min tystnad finns kärleken till dig.
Liksom var fallet den där ordlösa resan.
Resan genom det böljande höstlandskapet med den brända jorden.
Resan utan flyttfåglar.
Resan utan insekter på rutan.
Resan i tystnaden.

Bär tystnaden på sanningen om kärleken?

Önskan om en ny resa.
För att göra om, kanske rätt.
Vill inte tro att det är för sent.
Vill inte tro att det som kanske var inte blir.




Fri vers (Fri form) av Fringe
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-11 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fringe