Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt framåt.

Ni bad om förändring, jag gjorde en tvärvändning.
Duger inte det ?
Ta det eller låt mig va
Jag fortsätter framåt, jag har gjort mycket dumt, som jag försöker rätta till.
.
Straffet är alltid det ständiga ”kriget med mig själv”.
Många förlåt och ursäkter har delats ut, förlåt mig eller ej.

När jag för första gången är stolt över mig själv och mina framsteg, då vet jag även att min kära ängel är förbannat stolt över mig. Och för honom gör jag allt.
Låt mig få leva, och fortsätta kämpa, för det vill jag.

Nu sticker jag, följ med eller stanna kvar, som sagt; jag drar.

S.Turesson




Fri vers (Fri form) av S.Turesson
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-11 21:10



Bookmark and Share


  Stay Golden
Hero-ine! Keep Merry ;)
2019-03-13

    ej medlem längre
Kör på...
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson