Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jordens överlevnad

Vem har givit lov
Att få förstöra vår jord
Den ska sparas till våra barn
Så att jordens resurser finns kvar
både till barn och barnbarn
Att naturen frodas, inte dör
Och det finns hopp om blommors rikedom
när våren kommer med sol och värme




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-11 21:51



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Det som händer nu är inte alls bra
2019-03-16

  Solstrale VIP
Lever vi länge kvar finner vi snart världens ände, den mänskligheten själv skapat... Vill vi undermedvetet kanske nå ett slut?
2019-03-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det var indianernas
motto, så levde de
innan de sopas bort...
Världen är bra på att
göra det bästa kort!
Nu spys det ut bomber
i Vätterns vatten...
Från den skall 500.000
ha sitt vatten... Har det
sagts... Överlever den...
Om inte... Inte vi heller...

2019-03-13

  M.Eta
Bra text! Det är lite skrämmande vad som händer med vår jord.
2019-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Vi bär framtiden i våra händer, bör hållas varsamt!
2019-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Intressant frågeställning. Vi måste se hur världen ser ut. Och försöka skapa förändring för våra efterkommandes skull.
2019-03-12

  ULJO
Så är det. Men så gör inte den giriga människan. Vi går mot jordens undergång. Om inget görs.
2019-03-12

  StinaJ VIP
En text som väcker omtanke. Fint !
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP