Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev kär


När jag blev kär så var det som i en mardröm inte alls som i texterna på internet
Det skavde och gjorde ont. Jag var irriterad tom arg
Men plötsligt var du den finaste jag ens kunde drömma om
Och du var min




Fri vers av pathetic duck
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-11 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck