Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Strange world"av Sten Wiking


DET ARTIFICIELLAS HARMAGEDDON

Så i begynnelsen när amöban
kravlade sig upp på land
i sin metamorfos,
blev förhållandet i relation
till omständigheterna avgörande
för dess utveckling.

Vad som genererades i sin slump-
artade metamorfos,
blev till en dysplasi benämnd
"Homo sapiens"

Mutationer av dess gener formades
till monstruösa kloner,
vilka i en artificiell motsats,
blev till androider,
utan hjärta,hjärna och kön,
som den perfekta livsformen,
fullkomligt osårbar,odödlig och
okränkbart känslobefriad onåbar.

I det dödas teknologiska rike,
intet lidande finnes,
i det artificiellas Harmageddon.

*






Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 499 gånger
Publicerad 2019-03-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP