Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Foto av privatägt exemplar/Wiking


OLIGARKER OCH PLUTOKRATER (Thé real underground Mafia)

Vad folk i allmänhet är helt
förda bakom ljuset på,
är vad gäller bilden om en
mafia,
som de hjärntvättats med
film och deckare,
att de åker omkring i flotta
bilar,
beväpnade med revolver
och k-pistar.

I verkligheten är det högut-
bildade tjänstemän inom
kommunförvaltningen,ofta
inom ekonomiska sektorn.

Dessa utnyttjar mindre
aktörer för skitjobb inom
byggbranchen,sopåkare,
vaktbolag,enskilda poliser
som fått sparken pga av
tjänstefel mfl.

Även kriminella nätverk
utnyttjas.
Hells Angeles står högst i kurs,
(de som verkar utan väst)
oftast går de omkring i gula
reflexvästar,för att inte synas,
och få folk tro att de är lika
dumma i huvet som dom.

*
Sluta å va dum huvet nu
å gå ut å skipa rättvisa,
kräv er rätt och häng ut
myglarna.

Fixa rötan och rotfyll den inte
med mera skit.

Använd gas om så krävs.

Gå man ur huset å anmäl
Svenska staten för massmord
och brott mot mänskligheten.
Fn-deklarationen är en undan-
manöver.

Mens ni lix är på polisstation,
ska ni passa på anmäla polisen
för skyddande av brottsling,
vilken ju är svenska staten.

FOLKET HAR MAKTEN ÖVER STATEN !
Inte staten över folket.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2019-03-12 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP