Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tillhör.

När jag tillhör....
Ett träd!




Bunden vers av Mim
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-12 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim