Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn, Telefonnummer, som vid teatern eller en katt.

Ett choke-halsband , med som på en katt, men på mig, på människa...
Namn:
Telefonnummer:

Om jag kommer bort, irrar mig bort, eller tänker mig bort.

Hur många skulle inte ringa mitt nummer, om de såg hur ofta Jag tänker mig bort.

Och den viktigaste frågan;

Hur ser jag ut, när jag tänker mig bort?
Denna fråga är viktigast, ty ingen vet hur tankar ser ut, när de tänks?!

Lär man sig besvara denna fråga, genom att kolla på en människas ansiktsuttryck?
Som vid teatern.

Vad hände vid teatern?
Historien.




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim