Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer, men vad är det?

Kan jag vara Buddhist, när jag är så mycket mer.
Tänk, om man skulle tänka så om allt.
Som man gör.
Kan jag vara...., när jag är så mycket mer?




Bunden vers av Mim
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-12 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim