Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ovanan att vakna i vargtimmen


Varghaiku

 

om vargen kommer

borde man slipa vapnen

vakna utvilad




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-12 08:30



Bookmark and Share


  Quasimodo
En bra haiku och åtgärd!
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X