Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen hands slag

En öppen hands slag

Gör så mycke ondare

Än en knuten näve

Nerkörd i fickan

 

Smärtan bor i känslan

Av att bli förådd och sviken

Men hur vi bemöter den

Är helt upp till oss själva

 

Så vem du än är

En öppen hands slag

Eller en knuten näve

Är grunden till din smärta

orsaken till ditt val

 

Utåtagerande konkret

Inåtagerande destruktiv

Våra erfarenheter av livet

Styr vilken väg vi tar

I motgångarnas stund




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-12 08:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfullt och känsloladdad!
2019-03-17

  ULJO
Eftertänksam text.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP