Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ur mitt perspektiv. Ditt?


...KÄR i myten?...



Kärlek

- med villkor

-är ingen sanning

-det är en myt














Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-12 11:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag vill ha en villkårslös
liten tös
att älska i lust och nöd
ända till vår död

2019-03-12

  Öknens Ros VIP
Kärlek är tillåtande och förlåtande utan att kräva obrottslig lojalitet.
2019-03-12

  Pilträd
Sann kärlek är villkorslös <3
Kär och förälskad är mer ett tillstånd av nåt slag...
2019-03-12

  bumerang

Kärlek är en dimension
Med många dimensioner
2019-03-12

    ej medlem längre
livet är ett tv spel
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria