Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vårsolen


öppna dörren
utanför står livet på trappan

gå tyst som ett regn
över vårens blommande matta
plocka försiktigt vårens
första strålar


Det är vackert mitt hjärta slår fort




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 20:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla i din fina dikt...jag njuter...
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP