Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländande

Jag kan berätta för er
om min bländande förvirring
ett ljus så skarpt
att mina ögon tåras

Här bland bokstäverna
är jag mer
än någon annanstans
på riktigt
som kött och blod




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-12 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP