Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...I sanning-du...


Frihet
är inte den mänskliga själens mål

Själen
är av naturen gränslös o fri från villkor

Frihet
är själens sanna natur

























Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 429 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-14 10:40



Bookmark and Share


  bumerang
I sanning - du
Fri

?
2019-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Sant och klokt diktat!
2019-03-14

  BenGust VIP
Frihet på själslig grund.

Det var snyggt!
2019-03-14

  Öknens Ros VIP
Kloka ord att begrunda.
2019-03-14

  Per Rydberg
Sanna, vackra ord.
2019-03-14

  Poeten Salvador VIP
Vi har natur på olika plan. Vi kan tro att frihet är det översta planet
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria