Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beware of... .. .

Beware of smart phone zombies nu!
Och skyltar med dem på sätts upp ju
i trafiken där
i staden, för oss här...
I app de blickar ner... Se upp du!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-12 11:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
bra budskap på flytande rim!
2019-03-12

    ej medlem längre
jag skrev en bok på flyende fot en gång i tiden
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt