Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag...

 

Jag 

  kan inte vara 

    Ingenting

 och ändå andas

   vattenbränd   pulslös

            olyssnad

 

min hand

  lyser

     med en tanke

 

               om askvinden

                     livslöftet

        jag

     vill vara sann

          som mina döttrars

                                   sköra revben




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-12 12:55



Bookmark and Share


  vladimir bulletin
inte jätteförtjust i raduppdelningarna här, men...

oj, va bra!
2019-03-13

    ej medlem längre
vattenbränd pulslös

olyssnad

precis så

det och viljan att vara sann
2019-03-12

    ej medlem längre
Så ödmjukt och ömsint skrivet om det liv en fader blåser in i sina barn och det ansvar det medför.
2019-03-12

    ej medlem längre
Så vackert. Det är nog det enda löfte vi kan ge våra döttrar.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP