Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag gör ”nu” blir ”sen” kanske bättre ändå?


Just nu

Vad händer om vi vågar ta en sak i taget?
Vågar lägga ångesten på hyllan?
Vågar att stanna upp och göra färdigt?
Hänga av sig den tunga ryggsäcken
med dåligt samvete?
Våga tänka på det jag gör nu i stunden,
och lämna tankarna ett kort tag?
Flyttar inre fokus ut istället?
Går det att njuta av nuet då?
Sätta på sig en skyddande glaskupa
och tvinga bort tankar som handlar
om 10 år framåt?
Ja, vad händer då?




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-12 12:34



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Prova
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP