Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flygsäkerhet


Boeing 737 Max 8

Nytillverkade Boeing 737 Max 8
kraschade i Etiopien så samtliga
omkom.
Pilotenen hittade inte knappen
så att systemet kunde kopplas
ur. Skrämmande.

Sverige tillåter maskinen gå i
trafik, Ryan och TUI, för här
kan intet hända...




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-12 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min fru har flugit med Ethiopian Airlines mellan Sverige och Etiopien i många år och ingenting har hänt.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje