Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm som dröm...

Drömplatsen sa en så glad turk
och drack sitt kaffe med en stor slurk...
Att jag alltid har
så många drömmar kvar
på en hemlig plats i min kakburk!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 13:09



Bookmark and Share


  ULJO
Kaffe och kakor. Livets bästa
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt