Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer mot sveda

 

öppnar fönstret

världen strömmar in

alldeles inpå

där vi ligger

hullrande bullrande

i dubbelsäng 

jag rör vid din vånda

du smeker min oro

ögonen agerar magneter

dras till varandra

kortvarigt fokus

där värmen

blommar huden

till hjärtans rodnad

våra eldars famntag

en gnista

frigör sig

hoppar ur fönstret

som lågande solkatt

för upptäckarögon

att fånga

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-12 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg