Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden gråter medan himmelen ler

Och det är därför som människorna går ner på sina
bara knän och ber en och annan liten bön i hopp om
att gudarna och änglarna däruppe, ska se
vad som händer härnere
I hopp om att de ska se vad som sker, då orättvisorna
härnere bara blir allt fler och fler, då den som redan
har mycket vill ha mer och mer
Vilket inte är okej, tycker en del, då de säger att
det är helt fel
Då de tycker att de allt kan dela med sig lite
för att skapa en bättre värld...

Jorden gråter medan himmelen ler!

Ken Cassel
12/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ken Cassel, mannen, myten, legenden.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel