Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Refusering

min diktsamling refuserades
idag, efter fem månaders väntan
av ett av de större förlagen

det var ju en herrans tur
eftersom diktsamlingen kom ut
för över två månader sen, haha




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-12 18:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Dom största förlagen är bara skit
den här hör inte hit
för han är inte känd
Den här vet alla vem det är
hans produktion är skit
med det hör inte hit
han kommer sälja ändå
honom tror vi på

2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP