Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli sviken kan göra jäkligt ont


Trodde du verkligen det

Att jag skulle ta dig tillbaka igen efter det som du har gjort
emot mig
Trodde du det så trodde du fel
För när du var otrogen emot mig sårade du mig så pass
mycket att jag aldrig vill se dig något mer
För det som du gjorde emot mig var inget stort
men ack så fel
För hur kunde du bara gå bakom min rygg
Hur kunde du vara så stygg
Och jag som älskade dig så mycket av hela mitt hjärta
Så hur kunde du vara så stygg och gå bakom min rygg
och ge mig en sån otrolig smärta i mitt hjärta
För så ont har jag aldrig haft det förut

Trodde du verkligen det
Att jag skulle ta tillbaka dig igen
För nu när du frågar mig så har jag bara ett svar
att ge till dig
Och det svaret är ett stort, Nej
Nej tack
Ledsen, men nu måste jag gå
Hej då!

Ken Cassel
12/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel