Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generationsbarriärer



I livet tävlar vi om
att vinna
Oavsett ålder
Vi jämför våra resultat
med andras erfarenhet
Tiden spelar oss i händerna
Ungdomens smak
Medelålderns kunskap
Ålderdomens tid
Allt är värt att minnas
Skillnaden i utveckling
bygger på olikheter





Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-03-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP